Bemutatkozás

Üdvözöljük a

Zöld Zóna Zamárdi Üdülő honlapján!

Zöld Zóna Zamárdi 2020 nyarán nyitott újra családi vállalkozásként. Üdülőnk Zamárdi központjától 800 méterre a Balatontól 250 méterre található. A 2500 m2 ősfás parkban 3 különálló épületben összesen 16 szoba mintegy 50 fő kényelmes elhelyezését biztosítja. Minden szoba fürdőszobás, légkondicionált, hűtőszekrénnyel és Tv-vel ellátott. A Zöld Zóna Üdülő egész területén ingyenes WIFI elérhetőséget biztosítunk. Vendégeink kényelmét szolgálja még 50m2 –es közösségi helységünk, valamint a mellette található szintén 50m2-es lefedhető teraszunk is.
Az üdülőnk minden szobájához 1db zárt ingyenes parkolót biztosítunk. Gyermekkel érkező vendégeink érdekében korszerű játszótér is kialakításra került, valamint az aktív időtöltést kedvelők számára, több lehetőséget is kínálunk, mint pl. asztalitenisz, röplabda, darts, kerékpárkölcsönzés . A Zöld Zóna üdülőt környezettudatos szellemben vezetjük. Minden tekintetben igyekszünk a legkisebb „ökológiai lábnyomot” hagyni környezetünkben. Reméljük, hogy ez a fajta szemléletünk találkozni fog vendégeink elképzelésével is. Bízunk benne, hogy ez a néhány sor meggyőzött, hogy miért válaszd nyaralásotok, esküvőtök vagy akár csapatépítő rendezvényetek következő állomásának a Zöld Zóna Zamárdi Üdülőt.

Györök Marianna & Pécz Imre- Üdülővezetők

 • 16
  Szobák száma
 • 250
  Távolság a Balatontól (m)
 • icon
  2500
  Ősfás park (m2)

Családdal barátokkal tökéletes kikapcsolódásra vágysz, csodás környezetben a Balaton mellett?

Ne keress tovább, válassz minket, mert:

 • Mert korszerűen berendezettek, tiszták a szobák:

  Minden szobánk légkondicionáló berendezéssel felszerelt, mely egyaránt alkalmas hűtésre és fűtésre is. Kényelmes ágyak biztosítják a zavartalan pihenést.

 • Mert közel a Balaton:

  A tó 250 m-re van. Innen, pár perc sétával elérhető a több kilométer hosszú szabadstrand.

 • Mert biztonságos:

  Az egész üdülő bekerített, minden kapu csak kóddal nyitható, az autók számára ingyenes parkoló biztosított. Az udvarban nincs gépkocsi közlekedés!

 • Mert szép a környezet:

  Az ősfák még a legmelegebb napokban is - árnyékot adva - kellemes hőmérsékletet adnak a kertben pihenő vendégeknek.

 • Mert kiválóan alkalmas különböző rendezvényekre:

  Üdülőnk infrastruktúrája lehetővé teszi kisebb rendezvények lebonyolítását, legyen az családi összejövetel, esküvő, csapatépítő tréning, tematikus tábor.

 • Mert a személyzet mindenben segítőkész:

  Egyik legfontosabb feladatunknak azt tekintjük, hogy addig, amíg nálunk tartózkodik valaki, gondoskodjunk arról, hogy üdülőnkben jól érezze magát.